១. ឱណសីហ៍ = តោប្រផេះស៊ីស្មៅជាអាហារ
២. កាឡសីហ៍ = តោខ្មៅស៊ីស្មៅជាអាហារ
៣. មណ្ឌុសីហ៍ = តោត្នោតស៊ីសាច់ជាអាហារ
៤. កេសរសីហ៍ = តោក្រហមមានសំណុំរោមកស៊ីសាច់ជាអាហារ (ឬ សីហរាជ
ឬ រាជីហ៍)
...........................................................................................................................................................................................
ប្រភពអត្ថបទៈ ប្រជុំវប្បធម៌ទូទៅ
អ្នកនិពន្ឋៈ ឡុច ផ្លែង
បោះពុម្ពដោយៈ វិទ្យាស្ថានជាតិខេមរយានកម្ម
ភ្នំពេញៈ ១៩៧៣
No comments:
Post a Comment